Система вимірювання та реєстрування сигналів біологічно-активних точок для акупунктурної терапії - Азаров, О. Д.; Галаган, О. Я.; Звенигородський, Е. Л.; Снігур, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Синтезовано систему вимірювання та реєстрування сигналів біологічно-активних точок для акупунктурної терапії на основі визначення реальних характеристик сигналів таких точок. Показано, що дана система дозволяє розширити функціональні можливості наявних систем діагностування в галузі акупунктурної терапії.