КОНЦЕПТУАЛЬНА МОДЕЛЬ ГІБРИДНОЇ ГІС МОНІТОРИНГУ АТМОСФЕРИ РЕГІОНАЛЬНОГО РІВНЯ - Павлій, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Вперше створено концептуальну модель, що є інформаційною основою для побудови гібридної ГІС моніторингу атмосфери регіонального рівня.