МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ РАДІОВИМІРЮВАЛЬНОГО ПРИЛАДУ З ОПТИКО-ЧАСТОТНИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ НА ОСНОВІ БІПОЛЯРНОЇ ТРАНЗИСТОРНОЇ СТРУКТУРИ - Осадчук, О. В.; Деундяк, М. В.; Деундяк, В. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено математичний аналіз оптико-частотного перетворювача для радіовимірювального приладу на основі біполярної транзисторної структури. Розроблено функцію перетворення для оптико-частотного перетворювача.