АЛГОРИТМ ФІЛЬТРАЦІЇ ТА АПРОКСИМАЦІЇ СИГНАЛУ З ЛІНІЙКИ ПАРАЛЕЛЬНИХ АЦП ЗА ПЛІС-ТЕХНОЛОГІЄЮ - Прокопов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано алгоритм фільтрації та апроксимації вимірювального сигналу з лінійки паралельних АЦП з послідовною затримкою строб-імпульсу запуску для підвищення роздільної здатності вимірювання сигналів швидкоплинних фізичних процесів. За рахунок зменшення точності обчислення в 1,2 рази можна вилучити операції множення і реалізувати алгоритм фільтрації та апроксимації в структурі ПЛІС-схем без блоків множення.