РОЗРАХУНОК РОЗПОДІЛУ КВАЗИПОСТІЙНОЇ ГУСТИНИ СТРУМУ В КОРОТКОЗАМИКАЮЧИХ КІЛЬЦЯХ АСИНХРОННИХ МАШИН - Далека, В. Х.; Хворост, М. В.; Пушков, П. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано виконувати розрахунок розподілу квазіпостійної густини струму в плоскому круговому кільці методом комплексного потенціалу. Комплексний потенціал визначається в прямокутнику методом дзеркальних зображень за заданим розподілом струму в циліндричному струмовводі.