Можливості адаптації молокопереробних підприємств до нових ситуацій в економіці шляхом включення їх в інфрасистеми - Бєлінська, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуті питання нової організації інтегрованого управління єдиним матеріальним (товарним) потоком, починаючи з ресурсозабезпечення підприємства до споживача. Розглянуто вплив інфраструктурної діяльності на формування підвищеної споживчої вартості продукції, який збільшується завдяки іншій об'єктивній тенденції, пов'язаної з світовою глобалізацією. На основі дослідження зроблено висновок, що на сучасному етапі щораз більша кількість фірм перетворюються у відкриті, а потім наскрізні системи і мають тенденцію перетворення в інфрасистеми (інфрагалузі), які пов'язані з інформаційною епохою.