МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ПРОПОРЦІЙНОЇ ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ РЕГУЛЬОВАНИМ НАСОСОМ - Репінський, С. В.; Лозінський, Д. О.; Ланова, О. О.; Кучеренко, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто схему розробленої системи пропорційного електрогідравлічного керування регульова-ним аксіально-поршневим насосом, яка забезпечує стабілізацію подачі насоса, характеризується висо-кою точністю і роздільною здатністю регулювання продуктивності насоса та швидкою реакцією на керуючий вплив. Побудовано нелінійну математичну модель запропонованої системи, яка розв’язується за допомогою програми MATLAB Simulink і дозволяє досліджувати систему керування як в статичних, так і в динамічних режимах.