Вимірювальний канал частоти з нормованими метрологічними характеристиками. Стаціонарний режим - Кухарчук, В. В.; Ведміцький, Ю. Г.; Мадьяров, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано розроблений вимірювальний канал частоти, адаптивний до швидкості зміни інформативного параметра з нормативним значенням похибки під час короткотривалого перехідного неперіодичного процесу