ТИПОВІ ПОМИЛКИ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ EXCEL ТА ПРИЧИНИ ЇХ ВИНИКНЕННЯ - Клочко, В. І.; Воюш, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто типові помилки студентів під час вивчення електронних таблиць. Пояснюються причини виникнення помилок, основною з яких є недостатня математична підготовка студентів та неправильний аналіз робочої ситуації, що і призводить до невірного вибору математичного розв’язку. Надаються рекомендації щодо усунення помилок.