СИНТЕЗ ЦИФРОВИХ ВУЗЛІВ НА МАЖОРИТАРНИХ ЕЛЕМЕНТАХ ТА ЛОГІЧНИХ ЕЛЕМЕНТАХ З ФУНКЦІОНАЛЬНИМ НАДЛИШКОМ - Кичак, В. М.; Стронський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання синтезу цифрових вузлів на основі поєднання мажоритарних елементів та логічних елементів з функціональним надлишком. У відповідності до отриманих формул запропоновано структурні схеми дешифратора, суматора та мажоритарного елемента з парною кількістю входів на мажоритарному елементі з непарною кількістю входів, логічних елементах з функціональним надлишком та звичайних елементах.