ЕНЕРГЕТИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ГАЗОПАРОВИХ ТЕЦ З ПРОТИТИСКОВИМИ ПАРОВИМИ ТУРБІНАМИ - Чепурний, М. М.; Бужинський, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено залежності між основними показниками роботи комбінованих газопарових установок. Наведено результати кількісних оцінок теплової ефективності газопарових ТЕЦ.