НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА РИНКУ ВИРОБНИЦТВА ТЕПЛА З ВІДХОДІВ РОСЛИННИЦТВА У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ - Мороз, О. В.; Мацюк, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано, що за сучасних економічних умов ринок виробництва тепла шляхом спалювання відходів рослинництва складає у Вінницькій області близько 1 млрд грн щороку. Запропоновано напрямки для здійснення підприємницької діяльності на етапі розвитку ринку та проаналізовано можливі результати їх здійснення.