Реалізація балансового підходу до прогнозування професійно-кваліфікаційного попиту на робочу силу - Заюков, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модель прогнозування потреби в кваліфікованих кадрах для розвитку економіки України. В основі зазначеної моделі покладено балансовий метод визначення загальної та додаткової робочої сили.