Математична модель гідроприводу стенда для випробування на довговічність рукавів високого тиску та результати її дослідження - Муляр, Ю. А.; Купчик, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено пневмогідравлічний привід для формування прямокутних імпульсів тиску до стенду для випробування рукавів високого тиску на довговічність. Розроблено математичну модель приводу, досліджено стійкість перехідного процесу; показано, що показники перехідного процесу задовольняють нормативні вимоги до стендів даного призначення.