Моделювання за методом граничних елементів процесу підсилення стрічкового фундаменту палями - Моргун, А. С.; Маєвська, І. В.; Ніцевич, А. В.; Блащук, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено матеріали експериментальних модельних досліджень підсилення стрічкового фундаменту палями різної довжини і з різним кроком та оброблено результати досліджень числовим методом граничних елементів.