Підвищення якості діагностування трактів керування в системах електричного привода - Бабій, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель діагностування трактів керування в системах електричного привода, для підвищення якості діагностування шляхом реалізації прискореного пошуку вимірювального каналу, в колі якого рівень сигналу є найпідозрілішим. Запропоновано відповідну структурну схему мікропроцесорного пристрою діагностування та розроблено алгоритм його роботи.