Оптимальне оцінювання кутових координат повітряного судна у процесі заходу на посадку - Воловик, А. Ю.; Воловик, Ю. М.; Загорський, В. В.; Шутило, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель динаміки зміни кута місця повітряного судна у процесі виконання посадочного маневру, адекватність якої підтверджено методом статистичного моделювання.