Установка для вакуумного сушіння насіння ріпаку - Насіковський, А. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто результати дослідження процесу сушіння насіння ріпаку. Оптимізовано такі параметри сушіння, як температура сушильного агента та величина його вакуумного розрідження.