Дослідження параметрів сонячних елементів в умовах штучного та природного освітлення - Накашидзе, Л. В.; Терентьєва, Н. Л.; Бондаренко, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На підставі отриманих експериментальних даних проаналізовано основні критерії, які дозволяють оцінити ефективність роботи сонячного елемента при штучному і природному освітленні. Залежність між енергетичними параметрами сонячних елементів при різних типах освітлення отримана експериментальним шляхом. Інформація, що міститься в статті, має практичне значення для проектно-конструкторських робіот, пов’язаних з розробкою сонячних фотоелектричних установок.