Інтегровані системи енергопостачання на базі установок когенерації малої потужності й альтернативних джерел енергії - Баласанян, Г. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику визначення номінальних параметрів когенераційних установок, що використовують акумулятори тепла для узгодження графіків теплового і електричного навантаження споживача. Досліджено залежність номінальних параметрів систем когенерації від режимів акумуляції тепла.