Гідродинаміка і кінетика процесу сушіння дрібнодисперсних матеріалів у щільному шарі - Ханик, Я. М.; Кузьма, В. М.; Ковальчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод сушіння дрібнодисперсних матеріалів у щільному шарі. Вивчено гідродинаміку і кінетику процесу сушіння за різних технологічних параметрів. Розроблено дослідно-промислову установку, яка впроваджується у виробництво з використанням як теплоносія димових газів.