Енергозбереження при автоклавному обробленні будівельних виробів - Сліпенька, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання забезпечення енергозбереження під час тепловологісного оброблення будівельних виробів, а також зменшення витрат на влаштування допоміжного обладнання.