Формування структури механізму управління інноваційною діяльністю - Бурєнніков, Ю. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено методологічні аспекти процесу формування механізму управління інноваційною діяльністю суб’єкта господарювання, конкретизовано його зміст та складові. Визначено основне наповнення підмеханізмів, які утворюють загальну систему управління інноваційною діяльністю.