Програмна реалізація блокового симетричного шифру на основі арифметичних операцій за модулем 2n - Сокирук, В. В.; Лужецький, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості програмної реалізації блокового симетричного шифру (БСШ), побудованого на основі арифметичних операцій за модулем 2n. Наведено алгоритми реалізації використовуваних основних операцій. Проведено тестування та порівняльний аналіз продуктивності програмної реалізації БСШ мовою Ansi C на сучасних 32-х розрядних процесорах для платформи IA-32.