Концептуальна модель управлінських рішень для виробничих процесів гірничих підприємств - Лисогор, В. М.; Лисогор, Ю. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Для складних неструктурованих, неформалізованих, неповністю цілевизначених виробничих процесів гірничого підприємства кар’єрного типу розроблено та досліджено компоненти концептуальної математичної моделі управлінських рішень за рахунок декомпозиції загальної проблеми на ряд досліджуваних задач.