Визначення параметрів та кута орієнтації плямоподібних зображень - Кормановський, С. І.; Мельник, О. П.; Поплавський, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто метод і геометрична модель визначення кута орієнтації плямоподібних зображень. Запропоновано структурну організацію пристрою для реалізації метода в оптико-електронних однорідних обчислювальних середовищах.