Імітаційне моделювання число-імпульсних функціональних перетворювачів зі зрівноважуванням - Будз, Б. Д.; Дудикевич, В. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто питання побудови число-імпульсних функціональних перетворювачів зі зрівноважуванням (ЧФПЗ). Для запропонованих ЧФПЗ, які реалізують експоненту і натуральний логарифм, за допомогою імітаційного моделювання було проведено дослідження основних характеристик.