Геометрична інтерпретація слабких множин та їх систем нечітких реалізацій - Мокін, Б. І.; Камінський, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Пропонуються способи геометричного зображення слабких множин в спеціальних напрямлених та звичайних декартових осях координат. Це спрощує та полегшує сприйняття, розуміння та використання теорії слабких множин, як нового універсального засобу моделювання складних систем в умовах невизначеності даних.