Моделювання процесу нелінійного теплообміну двофазних середовищ - Мізерний, В. М.; Модебадзе, Т. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель процесу нелінійного теплообміну двофазного середовища у вигляді диференціального рівняння в частинних похідних на основі аналізу процесу випалювання залізорудних котунів на конвеєрній машині неперервної дії.