Активні НВЧ фільтри на базі двозатворних транзисторів Шотткі - Філинюк, М. А.; Куземко, О. М.; Журбан, Салех М М; Ліщинська, Л. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Пропонується новий спосіб реалізації напівпровідникової котушки індуктивності на двозатворному польовому транзисторі Шотткі та синтезовано на її основі схеми активних НВЧ фільтрів. Також наводяться результати математичного моделювання розроблених активних фільтрів які показують, що розроблена активна індуктивність дозволяє реалізувати НВЧ фільтри у інтегральному вигляді