нестаціонарні похибки вимірювачів часових зсувів - Рудик, В. Д.; Гончар, С. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено рекомендації з розробки методів обробки короткочасних сигналів та оптимальних структур багатоканальних вимірювачів часових параметрів цих сигналів. Розглянуто алгоритм обробки сигналів для уникнення нестаціонарної часової похибки та наведено пристрій, який реалізує зазначений алгоритм.