Розвиток інтеграційних процесів на підприємствах молочної промисловості Вінницької області - Бєлінська, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто інтеграційні процеси між виробниками молока, його переробниками та торгівлею, виявлено недоліки те перешкоди в розвитку їх зв’язків, перш за все, через недосконалі ціни. Запропоновано вдосконалювати наявну інфраструктуру заготівельної мережі області. Зиск повинні мати всі учасники інтегрованої системи. Розподіл прибутку між ними повинен здійснюватись пропорційно розмірові їх економічної діяльності.