ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ, МЕДИКО-ДЕМОГРАФІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РІВЕНЬ ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ - Заюков, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2017)
Виявлено вплив факторів на рівень здоров’я населення працездатного віку. Визначено, що найпотужнішим фактором впливу на рівень здоров’я населення працездатного віку є нерівномірність його розподілу за доходами та нехтування населенням здорового способу життя. Здійснено прогнозування рівня здоров’я населення працездатного віку в Україні.