АНАЛІЗ ДОСЛІДЖЕНЬ З ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОБУСІВ - Рубан, Д. П.; Рубан, Г. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проведено аналіз існуючих досліджень з визначення термінів експлуатації автобусів. Виявлено особливості застосування обчислювально-статистичних методів прогнозування ресурсу автобусів. В залежності від умов експлуатації на основі існуючих методів можливе прогнозування ресурсу автобусів залежно від режимів експлуатації.