УМОВИ ЕКВІВАЛЕНТУВАННЯ НЕЛІНІЙНИХ ДИНАМІЧНИХ СИСТЕМ ЗІ СТЕПЕНЕВИМИ НЕЛІНІЙНОСТЯМИ В ЧАСТОТНІЙ ОБЛАСТІ - Мокін, О. Б.; Мокін, Б. І.; Хом’юк, Я. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Обґрунтовані умови, за виконання яких нелінійні динамічні системи зі степеневими нелінійностями можна еквівалентно описувати в частотній області математичними моделями, за використання яких не потрібно обчислювати вольтерівські інтеграли з кратністю, рівною порядку степеневої нелінійності.