ПРОЕКТУВАННЯ ПРОСТОРОВОЇ КРИВОЇ З УРАХУВАННЯМ КРИВИНИ ТА СКРУТУ У ВУЗЛАХ ІНТЕРПОЛЯЦІЇ - Бадаєв, Ю. І.; Ганношина, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
озглянуто побудову поліноміальної просторової кривої, заданою двома точками і заданими в них величинами кривини і скруту.