ОПТИМАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ ВІДНОВЛЮВАНИМИ ДЖЕРЕЛАМИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ У ЛОКАЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ СИСТЕМАХ - Бурикін, О. Б.; Томашевський, Ю. В.; Малогулко, Ю. В.; Радзієвська, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Розглянуто окремі питання забезпечення процесу оптимізації функціонування відновлюваних джерел енергії в локальних електричних системах в сучасних умовах, що передбачає застосування автоматизованих систем керування для підвищення якості виробництва та розподілу електроенергії.