ФОРМУВАННЯ ПІДХОДУ ДО ПОБУДОВИ РЕГУЛЯТОРА ПРОЦЕСУ НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНОЇ СЕПАРАЦІЇ ПРИРОДНОГО ГАЗУ - Кулінченко, Г. В.; Павлов, А. В.; Леонтьєв, П. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2016)
Проаналізовано модель низькотемпературної сепарації природного газу з метою оцінки керованості процесу видалення вологи з газу. Проведено моделювання об’єкта в середовищі Matlab. Сформульовано підхід до побудови регулятора нелінійним об’єктом керування із затримкою.