РОЗРОБКА ТА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ НАУКОВОГО РІВНЯ МАГІСТЕРСЬКИХ ДИСЕРТАЦІЙ - Мокін, В. Б.; Бевз, С. В.; Бурбело, С. М.; Смирнова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено розробку інформаційних та структурних моделей автоматизованої системи для ідентифікації узагальнених критеріїв оцінки наукового рівня магістерських дисертацій. Розроблено інформаційну модель визначення наукового рівня магістерських дисертацій та запропоновано узагальнений підхід до автоматизації моніторингу, аналізу та обробки даних, що характеризують відповідний науковий рівень магістерської підготовки підрозділами вищих навчальних закладів. Здійснено побудову структури бази даних інформаційної системи, яка реалізована в окремому модулі автоматизованої інформаційної системи документообігу Інституту магістратури, аспірантури та докторантури Вінницького національного технічного університету.