Аналіз ортогональних кодових послідовностей, використовуваних для організації широкосмугової модуляції (OCDM) - Кулик, А. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз ефективності використання ортогональних послідовностей для широкосмугової модуляції з розрахунками автокореляційних та взаємнокореляційних функцій.