СИНТЕЗ ФУНКЦІЙ УЩІЛЬНЕННЯ ДЛЯ КЕРОВАНОГО ХЕШУВАННЯ В КОМП’ЮТЕРНІЙ КРИПТОГРАФІЇ - Лужецький, В. А.; Баришев, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано підходи до побудови функцій ущільнення для реалізації керованого хешування. Сформульовано вимоги до методів генерування векторів керування та криптографічних примітивів для побудови керованого хешування та визначені підходи до генерування векторів керування та операції, що задовольняють відповідні вимоги. Запропоновано підходи до реалізації функцій ущільнення та наведено приклад метод, що їх реалізує.