Теплообмінні пристрої в системі біоконверсії - Степанов, Д. В.; Боднар, Л. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто різні варіанти конструкцій теплообмінників в системі біоконверсії. Виявлено найбільш оптимальний варіант теплообмінника. Досліджено його характеристики для кліматичних умов України.