Ефективність застосування бінарних циклів на базі газоперекачувальних станцій - Чепурний, М. М.; Медведєва, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На основі чисельних розрахунків визначено ефективність застосування газопарових установок бінарного типу з малоекономічними газотурбінними приводами на компресорних станціях. Наведено результати кількісних оцінок теплової ефективності таких установок.