Дрібноштучні стінові матеріали з використанням відходів промисловості - Очеретний, В. П.; Ковальський, В. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано технологію утилізації промислових відходів методом виготовлення будівельних матеріалів. За допомогою планування експерименту підібрано оптимальний склад прес-суміші та досліджено фізико-механічні властивості шламозолокарбонатного прес-бетону.