ЕТИМОЛОГІЧНЕ ПОХОДЖЕННЯ ТА ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ КАТЕГОРІЇ «ІННОВАЦІЯ» ТА ЇЇ КЛАСИФІКАЦІЙНІ ОЗНАКИ - Федишин, І. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано етимологічне походження категорій «інновація» та розглянуто визначення вітчизняних та зарубіжних науковців-економістів понять «інновація». Подано класифікацію інновацій.