ОЦІНКА ТЕХНІЧНОГО СТАНУ І ПРОГНОЗУВАННЯ РЕСУ-РСУ РОБОТОЗДАТНОСТІ СИЛОВИХ ТРАНСФОРМАТОРІВ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ НЕЧІТКИХ МНОЖИН - Бардик, Є. І.; Костерєв, М. В.; Вожаков, Р. В.; Болотний, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати нечіткого моделювання для оцінки технічного стану і прогнозування ресурсу працездатності силових трансформаторів.