СИСТЕМА КЕРУВАННЯ РЕАКТИВНИМИ НАВАНТАЖЕН-НЯМИ ЗА НЕСИМЕТРИЧНОЇ НАПРУГИ - Червінська, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено модель пристрою прийняття рішення з керування реактивними навантаженнями за допомогою батареї статичних конденсаторів, які працюють в умовах несиметрії напруги. Ефективність виконаних наукових розробок демонструється на реальних вихідних даних, отриманих експериментально.