ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ РИЗИКІВ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ - Зянько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено найпоширеніші методи оцінювання ризиків інноваційних проектів, виявлено їх переваги і недоліки та обґрунтовано доцільність їх комплексного використання/