МОДЕЛЬ ОПТИМАЛЬНОГО КЕРУВАННЯ НЕСИМЕТРІЄЮ НАПРУГИ В ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ - Бандура, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель керування, що забезпечує інтереси одного із суб’єктів господарювання (енергопостачальну компанію або споживача) в кінцевих результатах симетрування напруги.