Визначення вольт-амперної характеристики вологочутливого перетворювача на основі комплементарної МДН-структури - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Крилик, Л. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримано аналітичну залежність вольт-амперної характеристики частотного перетворювача вологості на основі системи рівнянь Кірхгофа, що описують поведінку комплементарної МДН-структури, згідно її еквівалентної схеми по постійному струму. Проведені експериментальні дослідження. Порівняння теоретичних та експериментальних результатів показало, що похибка розрахунку становить 3 %.